logo

"Piggu-uggoja ja hienoja hiluja"

Tietosuojaseloste:

Viimeksi päivitetty 13. toukokuuta 2024

Voimaantulopäivä 13. toukokuuta 2024

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa Pikkujuttuja3d:n, Ranta-Mutalantie 58, 80160 Joensuu, Suomi, sähköposti: printtipalvelu@pikkujuttuja3d.com, puhelin: 0440246874, käytäntöjä koskien tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät verkkosivustoamme (pikkujuttuja3d.com). ("Palvelu"). Palvelun käyttämällä tai siihen pääsemällä suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu tähän, älä käytä tai käy Palvelussa. Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja julkaisemme uudistetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Uudistettu käytäntö tulee voimaan 180 päivää sen julkaisemisesta Palvelussa, ja Palvelun jatkuva käyttö tai käyttö tämän jälkeen merkitsee uudistetun tietosuojakäytännön hyväksymistä. Suosittelemmekin, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti.

Miten käytämme tietojasi:

Käytämme keräämiämme tietoja sinusta seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakastilausten hallinta
  • Sivuston suojaus Jos haluamme käyttää tietojasi johonkin muuhun tarkoitukseen, pyydämme siihen suostumuksesi ja käytämme tietojasi vain suostumuksesi saatuamme ja vain siihen tarkoitukseen, johon suostumuksen annoit, ellei laki vaadi muuta.

Oikeutesi:

Soveltuvan lain mukaan sinulla voi olla oikeus päästä käsiksi ja oikaista tai poistaa henkilötietosi tai saada niistä kopio, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä siirtämään (port) henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus viranomaiselle sekä muita soveltuvan lain mukaisia oikeuksia. Näiden oikeuksien käyttämiseksi voit kirjoittaa meille osoitteeseen printtipalvelu@pikkujuttuja3d.com. Vastaamme pyyntöösi soveltuvan lain mukaisesti. Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn tarvittaviin tarkoituksiin, et ehkä voi käyttää niitä palveluita, joita varten tietojasi pyydettiin.

Evästeet jne. Lisätietoja siitä, miten käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantateknologioihin liittyen, löydät evästekäytännöstämme.

Turvallisuus:

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääksemme tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Kuitenkin ottaen huomioon sisäsyntyiset riskit, emme voi taata absoluuttista turvallisuutta, ja näin ollen emme voi taata tai vakuuttaa minkään lähettämäsi tiedon turvallisuutta, ja teet sen omalla riskilläsi.

Valitus- / tietosuojavastaava:

Jos sinulla on kysyttävää tai huolia tietojesi käsittelystä, joka on meillä, voit lähettää sähköpostia  printtipalvelu@pikkujuttuja3d.com. Käsittelemme huolesi soveltuvan lain mukaisesti.

LINKIT

tuotteet

tietoturva & käyttöehdot

seuraa somessa

© 2022 Pikkujuttuja3D Joensuu, Finland
Y-tunnus: 3391548-5